Srbija – nevrijeme: Na oluju, jačine termonuklearne bombe, ispaljeno 990 raketa!

Oluja sa gradom, koja je pogodila dijelove Srbije, imala je energiju termonuklearne bombe, a protiv te elementarne nepogode je ispaljeno 990 protivgradnih raketa, rekao je danas direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda /RHZO/, Jugoslav Nikolić.

On je istakao da je ta oluja, koja je prije dva dana pogodila Srbiju i koja nije tipična za ove prostore, bila uslovljena ciklonom, koji se iz Sredozemlja premještao ka Balkanu.

“Stvoreni su najmoćniji mogući olujno-gradonosni oblaci, superćelijski kumulonimbusi, sa visinom vrha preko 16 kilometara, olujnim, vetrom, pljuskovima i gradom”, rekao je Nikolić za RTS.

Nikolić je istakao, da su ti superćelijski kumulonimbusi imali energiju jedne ili više termonuklearnih bombi.

On je rekao i da je grad elementarna nepogoda, koja se ne može spriječiti bilo kakvim sredstvima, te da bi prije dva dana šteta u Srbiji bila veća, da nisu ispaljene protivgradne rakete.

“Ispaljeno je 990 raketa iz osam protivgradnih centara. U Kruševcu je ispaljeno 610 raketa, to je apsolutni rekord u poslednjih 40 godina na toj stanici”, rekao je Nikolić.

On je naveo i da je nepogoda zahvatila trećinu Srbije, oko 2,5 miliona hektara.

“Od 2,5 miliona zahvaćene površine, `uhvatili` smo gradonosna jezgra, to je 992.000 hektara, što je površina koja bi sigurno bila oštećena da nije bilo zaštite”, rekao je Nikolić.

On je rekao i da se šteta sada mjeri promilima, iako je na određenim mjestima apsolutna i dramatična, za onog čiji je posjed pogođen.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos