Banja Dvorovi: Nastavak banjske rehabilitacije i pripreme za turističku sezonu

Foto: SRNA

Banja Dvorovi, kod Bijeljine je, nakon dvomjesečne pauze zbog epidemije virusa korona, počela sa radom u banjsko-rehabilitacionom bloku, za koji ima potpisan ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske na 310.000 KM za ovu godinu, rekao je Srni direktor Banje, Milorad Zekić.

“Optimistički smo planirali godinu i uz kvalitet koji nudimo i povoljnu cijenu, očekujemo da ispunimo taj plan, uz ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja, koji je značajno veći nego ranijih godina”, rekao je Zekić.

Zekić je naveo da je Banja Dvorovi 2018. godine, imala ugovor na 200.000 KM, prošle godine 280.000 KM i aneks, uz koji je određeno 310.000 KM usluga banjske rehabilitacije.

“Pridržavamo se svih epidemioloških mjera preventive i zaštite – od trijaže na ulazu, do smanjenja broja stacionarnih pacijenata, na jedno lice u sobi, a imamo kapacitet od 48 soba i dva apartmana”, rekao je Zekić.

Prema njegovim riječima, osim pacijenata, koji banjsku rehabilitaciju koriste preko zdravstvenog Fonda, Banja Dvorovi pruža usluge i komercijalno, sa kapacitetom do 30 pacijenata dnevno, a najviše posjetilaca ima tokom jula i avgusta.

“U turističkom dijelu, mi već pripremamo za rad otvorene bazene, sa termalnom, ljekovitom vodom i bićemo spremni da 1. juna otvorimo bazene, a privodi se kraju i uređenje zatvorenog bazena”, naveo je Zekić.

On je dodao, da u ovoj oblasti još nisu određene epidemiološke mjere za rad u ljetnoj sezoni.

Fizijatar u Banji Dvorovi, Danijela Đurić Ristić, istakla je da gostima nude sve savremene metode fizikalnih terapija, vježbe, elektroterapije, magnet, ultrazvuk, laser, bioptron lampu, ručne i relaksacione masaže, kao i hidroterapiju.

Prema njenim riječima, ova Banja je naročito preporučena za pacijente koji boluju od reumatskih bolesti, za neurološke pacijente, pacijente sa tegobama zbog dijabetesa i za liječenje pacijenata sa kožnim bolestima.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos