Banjaluka će spremno dočekati Novaka Đokovića

Teniski savezi Republike Srpske i Srbije, intenzivno komuniciraju u vezi sa teniskim spektaklom “Adria tur”, koji će početkom jula biti održan u Banjaluci, u organizaci najboljeg svjetskog tenisera, Novaka Đokovića, izjavio je predsjednik Teniskog saveza Srpske, Draško Milinović.

On je dodao, da ima mnogo detalja, koji trebaju da budu precizirani do početka jula, kako bi bilo sve spremno za teniski spektakl.

“Ovo je najveći sportski događaj, koji će Banjaluka imati priliku da vidi. Mogu reći u ime Teniskog saveza Srpske, ali i kluba `Mladost`, koji je određen za domaćina ovog spektakla, da ćemo učiniti sve što je u našoj moći, da budemo dobri domaćini i uradimo sve po zadatim propisima za ovaj veliki događaj”, rekao je Milinović.

Prema njegovim riječima, ovo će biti velika poslastica za ljubitelje tenisa i one koji cijene rad najvećeg sportiste svijeta, Đokovića.

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, okupio je vrhunske asove bijelog sporta, koji će se predstaviti publici na regionalnom “Adria tur” događaju, od 13. juna do 5. jula.

U organizaciji svjetskog šampiona, “Adria tur” će biti održan u gradovima širom Balkana, a planirano je da stigne u Banjaluku 3. i 4. jula.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos