SAD – Tramp: Crkve su ključne i treba ih otvoriti

Foto: Tanjug/AP

Predsjednik SAD, Donald Tramp, ocijenio je da su crkve i druge bogomolje ključne i pozvao je guvernere američkih država, da dozvole njihovo otvaranje tokom vikenda, uprkos prijetnji koju i dalje predstavlja virus korona.

Tramp je zaprijetio da će, ukoliko guverneri ne ispune njegov zahtjev, umjesto njih donijeti takvu odluku, iako nije poznato da li američki predsjednik ima takvo ovlašćenje.

“Danas proglašavam bogomolje – crkve, sinagoge i džamije – ključnim mjestima, koja pružaju ključne usluge”, istakao je Tramp, tokom konferencije za novinare.

Američki centri za kontrolu i prevenciju zaraza, pripremili su uputstva za ponovno otvaranje bogomolja, ali je Bijela kuća odbijala da ih objavi, sve dok Tramp nije naglo promijenio stav, piše AP.

“Rekao sam im – bolje bi vam bilo da to izbacite. To će i da učine. Danas ili sutra će objaviti nešto u vezi sa crkvama. Moramo da otvorimo crkve”, rekao je Tramp tokom posjete kompaniji “Ford motor”, u Mičigenu, koja tokom pandemije proizvodi ventilatore.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos