SPC: Akademija za umjetnosti i konzervaciju prima 18 studenata

Foto: Tanjug

Visoka škola Akademija Srpske pravoslavne crkve /SPC/ za umetnosti i konzervaciju će u školskoj 2020/2021. godini, na prvu godinu akademskih studija, upisati 18 studenata.

Na sajtu SPC je objavljeno, da će biti primljeno devet studenata na akreditovani studijski program Crkvene umetnosti i devet na akreditovani studijski program Obnova i čuvanje.

Prijemni ispit biće održan 17. i 18. juna, a dokumentacija i radovi, sa prijavom za konkurs, podnose se lično u Studentskoj službi Visoke škole SPC u Beogradu, ili elektronskim putem 11. i 12. juna od 10.00 do 14.00 časova.

Nastavno-umjetničko i naučno vijeće Akademije SPC je, poštujući odluke Vlade Srbije u vanrednim okolnostima, donijelo odluku da održavanje prijemnog ispita bude prilagođeno novonastalnoj situaciji.

Kandidati će biti oslobođeni polaganja praktičnog dijela prijemnog ispita, a obaveza onih, koji pristupaju prijemnom ispitu, je priprema mape radova.

Mapu sa radovima kandidati trebaju da donose prvi dan prijemnog ispita, a kandidati su u obavezi i da pristupe polaganju Katihizisa.

Akademija SPC za umetnosti i konzervaciju, od svog osnivanja 1993. godine, izvela je više desetina diplomiranih likovnih umjetnika i konzervatora, od kojih su neki izuzetno uspješni.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos