Belgija – Njemačka: “Brisel erlajns” nudi 30% planiranog rasporeda za ljeto

Avio-kompanija “Brisel erlajns”, koja je ogranak njemačke kompanije “Lufthansa”, saopštila je da će ponuditi 30 odsto od planiranog rasporeda letenja na ljeto u Evropi, kao i 40 odsto dugotrajnog programa, zbog pandemije kovid-19.

U saopštenju kompanije se navodi, da će letovi biti organizovani za 59 destinacija u 33 zemlje, u periodu između 15. juna i 31. avgusta.

Iz “Brisel erlajnsa” ističu, da su među destinacijama u Evropi, zemlje koje su najugroženije usljed pandemije, kao što su Francuska, Španija i Italija, te da će ka tim državama biti organizovani letovi u sedmici od ponedjeljka, 15. juna.

Letovi ka Međunarodnom aerodromu “Džon F. Kenedi”, u Njujorku, biće nastavljeni u julu, a informacije o letovima poslije ljeta, biće objavljene početkom sljedećeg mjeseca.

Kompanija “Brisel erlajns” je saopštila ranije ovog mjeseca, da će smanjiti broj aviona za oko 30 odsto, a broj zaposlenih za četvrtinu, kako bi garantovala nastavak rada nakon pandemije.

Vlada Belgije je u pregovorima sa “Lufthansom”, u vezi sa potencijalnom pomoći države za belgijsku avio-kompaniju, pod uslovom da je budućnost kompanije zagarantovana.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos