Njemačka – privreda: Prvi masovni povratak stranih radnika u Kinu

Avion sa oko 200 radnika njemačkih kompanija, otputovaće tokom vikenda u Kinu i to je prvi masovni povratak stranih radnika, otkako je Peking prije dva mjeseca zabranio dolaske, radi sprečavanja širenja virusa korona.

Zvaničnik njemačke Privredne komore u Kini, Jens Hilderbrant, rekao je da su radnici dobili vize ubrzanim putem, s ciljem oživljavanja privrede. Privredna komora je organizovala ovaj i još jedan let 3. juna.

Kina, gdje je epidemija počela u decembru prošle godine, zabranila je 28. marta dolaske stranim državljanima, uključujući i one sa dozvolom boravka, kako bi izbjegla ponovni uvoz virusa.

Hilderbrant je istakao da će većina pristiglih radnika, morati da provede dvije sedmice u karantinu, u hotelu. On je istakao da postoji i mogućnost za samo 48 časova u karantinu, ali to je dostupno samo malom broju ljudi, koji nisu bili u kontaktu sa komšijama ili saradnicima.

Oko 2.000 do 2.500 zaposlenih u njemačkim kompanijama, čeka na povratak u Kinu. U toku je razmatranje mogućnosti organizacije i trećeg leta.

Prije ukrcavanja, radnici moraju da budu negativni na virus, a potom po dolasku u Kinu, prolaze još dva testa.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos