NBA liga bi mogla da organizuje veliki plej-of u Diznilendu!

Foto: Tanjug/AP

Najjača svjetska košarkaška liga, NBA, mogla bi da se završi velikim plej-ofom u Diznilendu, na Floridi, a na tom turniru učestvovalo bi po osam timova Istočne i Zapadne konferencije, plus, eventualno, četiri dodatna sa zapada, jer je ta konfrencija po kvalitetu ispred istoka.

Televizijski kanal “ESPN” prenosi, da će rukovodstvo NBA u naredna dva dana obaviti neophodne razgovore sa generalnim menadžerima i vlasnicima klubova, o raznim varijacijama nastavka NBA lige, a trenutno su najbliži skraćenju sezone.

NBA će pokušati da prvo završi regularni dio sezone, ali ako to ne bude moguće, razmišljaju o proširenoj verziji plej-ofa, sa 20 učesnika.

Ideja je da učestvuje po osam najboljih timova sa istoka i zapada, kako je i inače u plej-ofu, a razmatra se proširenje na još četiri tima Zapadne konferencije, koja je jača od Istočne.

Tako bi, osim 16 najbolje rangiranih timova dosadašnjeg dijela sezone, šansu da se takmiče u Diznilendu dobili još i u Nju Orleans, Portland, San Antonio i Sakramento, ukoliko se sa tim složi Istočna konferencija NBA.

Ako dođe do proširenog plej-ofa u Diznilendu, igrači će biti zatvoreni u hotelima i neće moći da napuste tu teritoriju, pa NBA razmatra mogućnost da dozvoli određenom broju članova porodica igrača, da budu uz njih u tom periodu.

Gledajući tabelu, plej-of su obezbijedili Milvoki, Toronto, Boston, Majami, Indijana, Filadelfija, Bruklin i Orlando na istoku, odnosno Los Anđeles /Lejkersi i Klipersi/, Denver, Juta, Oklahoma, Hjuston, Dalas i Memfis na zapadu.

Za razliku od NBA, u Evropi je košarka prekinuta i neće je biti do početka naredne sezone, na jesen.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos