Uzrok Flojdove smrti je gušenje

epa08446273 Amy Gee of Minneapolis holds a sign near the scene of the arrest of George Floyd, who later died in police custody, in Minneapolis, Minnesota, USA, 26 May 2020. A video posted online one 25 May, appeared to show the Floyd pleading with arresting officers that he couldn't breathe as an officer knelt on his neck. EPA-EFE/CRAIG LASSIG

Dvojica ljekara koja su izvršila nezavisnu autopsiju nad tamnoputim DŽordžom Flojdom koji je prije sedam dana umro u Mineapolisu dok je bio pod policijskim nadzorom, saopštila su da je uzrok njegove smrti gušenje i da njegova smrt treba da bude okarakterisana kao ubistvo.

Prema njegovim riječima, Flojdovu smrt uzrokovao je pritisak na njegov vrat i koljena dvojice policajca na njegovim leđima.

Nemiri su izbili prije sedam dana u Mineapolisu nakon smrti nenaoružanog tamnoputog DŽordža Flojda dok je bio pod policijskim nadzorom.

Na video-snimku se vidi kako policajac Derek Čovin drži koljeno na vratu Flojda skoro devet minuta prije nego što je izdahnuo. Čovin je otpušten sa posla zbog incidenta i optužen je za ubistvo trećeg stepena.

U više desetina gradova širom SAD zbog nemira uveden je policijski čas.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos