Srbija: Uhapšeni članovi organizovane kriminalne grupe za prostituciju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije su, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili devet osoba zbog postojanja osnova sumnje, da su kao članovi organizovane kriminalne grupe, izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela, u vezi sa posredovanjem u prostituciji.

Policija je uhapsila lice, čiji su inicijali V.M. koje je osumnjičeno da je organizator ove kriminalne grupe, kao i da je organizovalo i fizičko obezbjeđenje stanova i djevojaka, koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ženskih osoba trećim licima, s ciljem pružanja seksualnih usluga.

Uhapšeni su i D.A, B.L, S.B, D.A, N.S, M.M, D.M i J.S. za koje se sumnja da su u periodu od juna 2019. godine, do kraja maja ove godine, pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove u Beogradu, u kojima su one boravile, saopšteno je iz MUP-a.

Oni su osumnjičeni i da su organizovali i oglašavanje prostitucije, kao i da su navodili ženske osobe da se bave prostitucijom.

Osumnjičeni su sav novac, koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji, međusobno dijelili shodno izvršenim zadacima.

Uhapšeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

U saopštenju nije precizirano da li je akcija hapšenja sprovedena samo na teritoriji Beograda ili šire.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos