Đoković: Svečano otvaranje “Adria tura” u petak, u Beogradu

Najbolji srpski i svjetski teniser, Novak Đoković, izjavio je da će humanitarni teniski turnir “Adria tur”, biti svečano otvoren u petak, 12. juna, u Beogradu, gdje će okupiti svjetski teniski vrh na nekoliko dana, a potom obići i ostale lokacije u regionu.

“Uz Božiju pomoć i dobro vreme, biće spektakl ta dva do tri dana”, rekao je Đoković za RTS, govoreći o turniru, koji će početi u Beogradu 13. i 14. juna, biti nastavljen 20. i 21. juna u Zadru, zatim 27. i 28. u Crnoj Gori, a potom 3. i 4. jula u Banjaluci i 5. jula u Sarajevu.

On je dodao, da će u petak, 12. juna, biti održana ceremonija otvaranja u 16.00 časova, koja uključuje muzički program, u kom će, sa svojim orkestrom, nastupiti jedan od vodećih violinista svijeta, Nemanja Radulović.

Đoković je dodao, da će nastupiti jedna od vodećih svjetskih pijanistkinja, Lola Astonova, dok će dječji hor “Čarolija” pjevati himnu Srbije, uz koreografiju na tribinama.

“Nadamo se da će lepa slika otputovati u svet”, rekao je Đoković, napominjući da će teniski turnir biti jedan od najvećih sportskih događaja u svijetu, za vrijeme trajanja pandemije virusa korona.

On je naveo, da će u subotu i nedjelju, 13. i 14. juna, biti odigrani mečevi u okviru formata turnira, odnosno dvije grupe po četiri igrača, svako igra sa svakim, tako da će svako ko je kupio kartu za dnevnu sesiju, imati priliku da vidi svakog tenisera barem jedanput.

Đoković je rekao da će se igrati mješoviti dubl, on i Jelena Janković koja se vraća u tenis poslije dvije godine, protiv Olge Danilović i Nenada Zimonjića, a potom i muški dubl, gdje će nastupiti i Nenad Zimonjić, Viktor Troicki i Grigor Dimitrov, koji je prvi put stigao u Beograd.

Prema njegovim riječima, mečevi će počinjati u 14.00 časova, mada posjetioci moraju da dođu u 12.00 zbog provjera i mjera bezbjednosti, socijalne distance…

On je naveo, da će u otvorenom “turnirskom selu” biti mnogo sadržaja za djecu, a u petak i dječji dan tenisa, pa će svi učesnici turnira igrati sa djecom.

Đoković je rekao da Ju-Es open još nije siguran i da će odluka biti doneta krajem ovog mjeseca, ali da su mjere vrlo stroge, uključujući i 14-dnevni karantin za tenisere, koji ne žive u SAD.

“Najrealnije je da će sezona biti nastavljena na šljaci početkom septembra”, dodao je Đoković.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos