Crna Gora: Krivična prijava protiv starješine Sabornog hrama u Podgorici!

Podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu protiv starješine Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja, Dragana Mitrovića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo, nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“Podgorička policija je, postupajući po zahtjevu, koji je uputila Mitropolija crnogorsko-primorska za održavanje javnog okupljanja u Podgorici za 11. jun, donijela rješenje o zabrani skupa, koji nije bio blagovremeno prijavljen. Nakon što je policija donijela rješenje, sveštenstvo je odustalo od litije”, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

U saopštenju je navedeno da je javno okupljanje ipak održano u Hramu, ispred kog je, prema procjeni policije, bilo oko 450 građana.

“To je direktno kršenje mjere Nacionalnog koordinacionog tijela, budući da su dozvoljena javna okupljanja do 200 građana”, naveli su iz policije.

U saopštenju je navedeno, da su u prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica prikupljena obavještenja na zapisnik od organizatora javnog okupljanja i starješine Hrama Hristovog Vaskrsenja, čiji su inicijali D.M.

“Postupajući po nalogu nadležnog tužioca, protiv D.M. je podnijeta krivična prijava, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, naveli su iz crnogorske Uprave policije.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos