Sony predstavio Playstation 5 i najavio nove igre

Foto: playstation.com

Sony Corp predstavio je u četvrtak (11. juna) ne samo svoju Playstation 5 konzolu, već i niz naslova, uključujući nastavak svog hit Marvelovog naslova Spider-Man i najnovije simulacije trka Gran Turismo. Očekivani period za početak prodaje nove konzole je decembar ove godine.

Sadržaj koji smo odabrali za današnji događaj prikazuje kako je PS5 inspirisao programere na stvaranje novih iskustava koja su transformativna u njihovom izgledu, zvuku i osjećaju.

Jim Ryan Predsednik i CEO Sony Interactive Entertainmaent

Kako rival Microsoft Corp priprema pokretanje svoje nove konzole Xbox Series X za ovogodišnju prazničnu sezonu, prezentacija je omogućila prvi pogled na tok kako će igre izgledati kada se igraju na Sonyjevom uređaju.

PlayStation 5 obećava naprednu grafiku i kraće vrijeme učitavanja korištenjem hard diska, koji su ključna prodajna poente za kupovinu, obzirom na konkurente poput Google-a koji pokušava da uđe u segmet elektronske zabave.

Prema informacijama dobijenim iz Sony Interactive Entertainment PlayStation 5 imaće brzi SSD Disk koji će moći prebacivati podatke brzinom od 5,5 Gb po sekundi, pored diska biće opremljen sa 16 Gb Ram memorije, kao i osmojezgarnom grafičkom karticom sa  brzinom takta od 3,5 GHz.

“Vidjeli ste igre u kojima možete uživati ​​samo uz čitav niz funkcija i snage PlayStation 5 konzole”, rekao je direktor kompanije Sony Interactive Entertainment Jim Ryan tokom prezentacije koja je samo na YouTubeu i Twitch privukla više od tri miliona gledatelja održanoj na engleskom jeziku.

Već najavljeni naslovi za ovu konzolu su Spider-Man: Miles Morales iz studia Insomniac Games koji je deo Sony Interactive-a, nastavka najprodavanije igre na starijoj konzoli PlayStation 4, kao i naslovi neovisnih studia poput Project Athia koji nam dolazi od tima Squer Enix Holdings, odgovornih za Final Fantasy. Za sada još uvek nije najavljeno kolika bi mogla biti cena nove konzole.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos