Dačić: Od 15. juna, građani Srbije mogu u Grčku na more!

Građani Srbije će od 15. juna moći da uđu u Grčku bez ikakvih ograničenja vezanih za virus korona, izjavio je u Atini ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić.

On je rekao da mu je to prenio ministar spoljnih poslova Grčke, Nikos Dendijas, sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji, političkim interesima, prevazilaženju posljedica virusa korona, kao i o međusobnoj podršci, kada je riječ o teritorijalnom integritetu i suverenitetu.

Dačić je podsjetio da Grčka podržava teritorijalni integritet Srbije po pitanju Kosova i Metohije, saopšteno je iz resornog ministarstva.

“Kada je reč o teritorijalnom integritetu Grčke, mi apsolutno podržavamo /Atinu/ i protiv smo svih provokacija, koje dolaze sa različitih strana od njihovih suseda, a u vezi sa njihovim teritorijalnim integritetom i suverenitetom”, rekao je Dačić.

Dačić je izrazio očekivanje, da će do kraja godine biti održan sastanak Savjeta za saradnju Grčke i Srbije.

On je naveo i da je kompletna delegacija Srbije u Atini testirana na virus korona i rezultati su negativni.

Prema njegovim rečima, to je urađeno, s obzirom na to da je u zgradi Ministarstva spoljnih poslova u Atini, neposredno pred dolazak delegacije Srbije, utvrđeno da je jedna osoba zaražena.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos