Grčka: Od 15. juna dozvoljeni letovi iz Italije, Španije i Holandije, ka Atini

Foto: Ilustracija

Grčke vlasti će dozvoliti međunarodne letove iz Italije, Španije i Holandije, ka Međunarodnom aerodromu u Atini od 15. juna, kao dio plana Grčke da ponovo otvori svoje granice, izjavio je grčki ministar turizma, Haris Teoharis.

Saopštenje je dio šire šeme za sljedeću fazu otvaranja grčkih granica, a predviđen je nastavak svih letova ka Međunarodnom aerodromu u Solunu od 15. juna, osim letova iz Italije, Španije, Holandije, Velike Britanije, Turske, Albanije i Sjeverne Makedonije.

Letovi iz Albanije i Sjeverne Makedonije, ka aerodromu u Atini, biće dozvoljeni samo za ključna putovanja, piše grčki list “Ekatimerini”.

Teoharis je rekao, da je zabranjeno ukrcavanje trajekata u grčke luke, a da je dozvoljeno za čamce, na kojima plove samo članovi posade.

Kada je riječ o kopnenom saobraćaju, dolazak iz Bugarske biće dozvoljen od 15. juna, ali ne i za dolazak iz Turske, Albanije i Sjeverne Makedonije, osim u apsolutno neophodnim slučajevima.

Ograničenja za Albaniju i Sjevernu Makedoniju biće ukinuta od 1. jula, dok će se odluka u vezi sa Turskom razmotriti 30. juna.

Od 1. jula, ulazak u Grčku biće dozvoljen na svim aerodromima, a stranim brodovima će biti dozvoljen ulazak u luku.

Svi putnici na letovima iz Italije, Španije i Holandije moraće se testirati na virus korona, dok će ostali, od 1. jula biti podvrgnuti nasumičnim testovima i mogućnošću da moraju biti smješteni u karantin na 14 dana, ukoliko rezultati budu pozitivni.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos