Crna Gora: Uništeno pet tona tona droge!

U nikšićkoj Fabrici “Javorak”, juče je uništeno oko pet tona narkotika, zaplijenjenih u prethodnom periodu, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Mevludin Nuhodžić, koji je prisustvovao uništavanju droge, poručio je da će biti nastavljeno hapšenje narko-dilera i sklanjanje droge sa ulica.

“Uništavanje droge najbolje govori o uspješnom radu i koordinaciji državnih institucija koje se bore protiv trgovine drogom, a to su, prije svega policija, Tužilaštvo i Sudovi”, istakao je Nuhodžić.

Nuhodžić je naglasio, da policija intenzivno sarađuje sa regionalnim, evropskim i svjetskim agencijama za borbu protiv droge, što je prepoznala i Evropska komisija u Radnom dokumentu o stanju u pregovaračkom poglavlju 24 i pohvalila rezultate ostvarene u međunarodnim policijskim akcijama, kada je riječ o borbi protiv krijumčarenja narkotika.

“U prilog tome govori i činjenica da je u prethodne tri i po godine, kroz razmjenu informacija crnogorske policije sa partnerskim službama, na prekookeanskim brodovima zaplijenjeno oko 30 tona kokaina i 20 tona hašiša. Ovim akcijama smo zadali snažan udarac organizovanim kriminalnim grupama, koje se bave trgovinom drogom”, ocijenio je Nuhodžić.

On je dodao, da je kriminalitet droge jedna od najvećih prijetnji bezbjednosti, a jedan od vidova borbe protiv ove pošasti je upravo i trajno uništavanje droge, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Jučerašnjem uništavanju droge su prisustvovali predstavnici interresorne Komisije za sprovođenje postupka uništenja opojne droge.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos