Grčka zatvorena za Srbe, Ljajić traži objašnjenje…

Vlada Srbije je uputila dopis Vladi Grčke, u kom traži zvanično objašnjenje odluke da građani Srbije ne mogu da uđu u tu zemlju.

Iako je bilo najavljeno da će od 15. juna građani Srbije moći da putuju u Grčku, ta zemlja je “preko noći” promijenila odluku i objavila je u tamošnjem Službenom glasniku, prenosi “Sputnjik”.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Rasim Ljajić, rekao je da Beograd od Atine traži odgovor na pitanje, da li će građani Srbije ipak moći da uđu u Grčku, kao što je ranije dogovoreno.

“Tražili smo objašnjenje, da li se ova odluka /o zabrani ulaska/ zaista odnosi i na državljane Srbije, s obzirom na to da smo pre dva dana dobili obećanje od grčkih zvaničnika. U ovom trenutku ne znamo šta je zvanična odluka, da li ova, koja je objavljena u Službenom glasniku ili će važiti obećanje koje smo dobili od grčke strane”, rekao je Ljajić.

On je dodao da građani u ovom trenutku moraju da budu strpljivi, “jer je očigledno da se situacija menja iz časa u čas”.

Na ulazima u Grčku iz Sjeverne Makedonije, a posebno Bugarske, na zatvorenu rampu juče ujutro su naišle kolone turista iz Srbije.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos