Sveštenik, Saša Janjić, deportovan iz Crne Gore!

Protojerej-stavrofor Saša Janjić, arhijerejski namjesnik pljevaljski, danas je dobio rješenje, prema kom do petka, 26. juna, mora da napusti Crnu Goru, uz zabranu ulaska od godinu dana!

Ovo rješenje je ocu Saši Janjiću izdato nakon tri časa provedena u prostorijama Granične policije u Pljevljima, gdje se jutros javio po pozivu, koji mu je juče kasno popodne uručen, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Na ovo rješenje, njegov advokat Josif Mićković je najavio žalbu, a kako je rekao, policija mu je potvrdila, da sve dok je žalba u procesu, svešteniku Janjiću je dozvoljeno da boravi u Crnoj Gori.

Ispred prostorija Granične policije, u znak podrške ocu Saši Janjiću, bio je veliki broj stanovnika Pljevalja.

Protojereju-stavroforu Saši Janjiću, juče oko 17.00 časova je uručen poziv, da se danas u 9.00 časova javi u stanicu Granične policije, u Pljevljima.

Odmah nakon uručivanja policijskog poziva, narod Pljevalja i okoline se, u znak podrške, počeo okupljati oko Hrama Svetog Velikomučenika Georgija na Gukama, gdje otac Saša živi sa suprugom i dvije ćerke.

Njegovo preosveštenstvo episkop mileševski Atanasije, juče je apelovao na nadležne organe da pokažu minimum ljudskosti i obustave sve postupke, koji unose smutnje i nemir u narod.

“Narod pljevaljskog namesništva Mileševske eparhije je uznemiren vešću o mogućnosti progona svog sveštenika. Nadležni trebaju da učine sve da sačuvaju mir među narodom, a ne da dosipaju ulje na vatru, vršeći represiju nad svojim narodom i njegovim sveštenstvom”, naglasio je episkop Atanasije.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos