Crna Gora: Svešteniku, Saši Janjiću, prijeti deportacija?

Arhijerejskom namjesniku pljevaljskom, protojereju-stavroforu Saši Janjiću, uručen je poziv da se jutros javi u stanicu granične policije u Pljevljima, saopštila je Eparhija mileševska.

“Sudeći po aktuelnim dešavanjima u Crnoj Gori i progonu Srpske pravoslavne crkve i njenog sveštenstva, postoji opravdana bojazan da će svešteniku Saši Janjiću, danas biti uručeno rješenje o deportaciji”, navode iz Eparhije mileševske.

Sinoć, odmah nakon uručivanja policijskog poziva, stanovnici Pljevalja i okolnih mjesta su počeli da se okupljaju oko Hrama Svetog Velikomučenika Georgija na Gukama, gdje otac Saša živi sa suprugom i dvije ćerke, u znak podrške svom svešteniku.

Njegovo preosveštenstvo episkop mileševski Atanasije, apelovao je na nadležne organe da pokažu minimum ljudskosti i obustave sve postupke, koji unose smutnje i nemir u narod.

“Narod pljevaljskog namjesništva Mileševske eparhije je uznemiren viješću o mogućnosti progona svog sveštenika. Nadležni trebaju da učine sve da sačuvaju mir među narodom, a ne da dosipaju ulje na vatru vršeći represiju nad svojim narodom i njegovim sveštenstvom”, naglasio je episkop Atanasije”, prenosi Eparhija mileševska.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos