Korona: Đoković čeka rezultat testa, pet fudbalera Crvene zvezde pozitivno!

Novak Đoković je danas u Beogradu testiran na virus korona i čeka rezulate, dok je iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda saopšteno da je pet fudbalera zaraženo ovim virusom.

Đoković je prije podne doputovao u Beograd iz Zadra i sa porodicom i svojim timom testiran na virus korona, prenose beogradski mediji.

U Zadru, gdje se održavao teniski turnir “Adria tur”, juče je teniser, Grigor Dimitrov, potvrdio da je zaražen virusom korona, te su iste večeri testirane 22 osobe, koje su bile u neposrednom kontaktu sa njim, od kojih je 19 bilo negativno, dok su tri testa bila pozitivna.

Fudbalski klub Crvena zvezda je objavio, da su fudbaleri Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić nakon testiranja dobili pozitivne nalaze.

“Igrači se osećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba”, objavljeno je na sajtu Crvene zvezde.

Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč posljednjeg kola Super lige Srbije protiv Proletera, u subotu, 20. juna, kada je i obavljeno testiranje i oni iz predostrožnosti nisu tog dana bili na stadionu.

Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan, naveli su iz Crvene zvezde.

Ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja, koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom, testirani su i dobili su negativan nalaz.

Epidemiolog, Predrag Kon, upozorio je danas da je epidemiološka situacija zbog virusa korona u Beogradu ponovo prijeteća, te da se virus zbog povratka studenata kućama u julu, može proširiti.

“Nekih zabrana će, najverovatnije, uskoro biti, kao što su zabrane poseta bolnicama. Biće verovatno i nekih obaveznosti, kao što je nošenje maski u javnom prevozu ili još u prodavnicama. Najosnovnije je da se propisane mere sprovode”, naveo je Kon.

Kon, koji je i član vladinog Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, je na svom “Fejsbuk” profilu naveo, da je veliki broj dnevnih pregleda na Infektivnoj klinici, kao i da su zaraženi uglavnom bez simptoma.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos