Đoković se izvinio svima kojima je “Adria tur” nanio štetu

Najbolji srpski i svjetski teniser, Novak Đoković, saopštio je da mu je žao zbog svakog slučaja zaraze na “Adria turu” i izvinio se svima, kojima je turnir nanio štetu.

Đoković je potvrdio da on i njegova supruga Jelena imaju, a da njihova djeca nemaju virus korona, te da će ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, a ponovo se testirati za pet.

Najbolji teniser svijeta je istakao, da su organizatori turnira i on sve radili sa iskrenim namjerama i čistim srcem.

“Verovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju, da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze”, naveo je Đoković na svom “Tviter” nalogu.

On je pozvao sve posjetioce “Adria tura” ili one koji su bili u blizini nekog od učesnika, da se testiraju i poštuju socijalnu distancu.

“Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak `Tura` je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih”, naveo je Đoković.

Novak Đoković je potvrdio da je pozitivan na virus korona, a pozitivni su bili i učesnici “Adria tura”, teniseri Viktor Troicki, Borna Ćorić i Grigor Dimitrov, zbog čega je otkazan nastavak turneje, koja je trebalo da bude održana u Banjaluci i Sarajevu.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos