Jedna era je gotova, Obradović napustio Fener

Fptp: Tanjug/AP

Više nije moglo… Željko Obradović je završio dužnost trenera KK Fenerbahče nakon što je u Istanbul stigao 2013.

Sedam sezona kasnije, Obradović i Fener su rešili da svako “nastavi svojim putem”.

Fenerbahče se oglasio saopštenjem i potvrdio da je došlo do rastanka, te da dugi razgovori ipak nisu urodili plodom.

– Nažalost, želimo da naglasimo da je naš trener danas poslao svoj odgovor klubu i odlučio da godinu dana ne preuzima tim. Kao arhitekta brojnih uspeha, koji je došao u Fenerbahčeovu porodicu u sezoni 2013/14 i osvojio Evroligu 2017, moramo da poštujemo ovu odluku našeg cenjenog trenera Željka Obradovića, legende Fenerbahčea. On će zauvek biti deo porodice Fenerbahčea, sa ostvarenjima i neopisivom radošću koju nam je doneo.

A plan Željka Obradovića obelodanila je Evroliga koja je na svom zvaničnom Tviteru napisala kako će srpski trener odmoriti godinu dana od trenerskog posla pre nego što odabere novu sredinu:

Obradovićev agent Aleksandar Rašković je na Tviteru objavio fotografiju Željka Obradovića i napisao “ovo nije poslednji ples” te potvrdio da odluka da Žoca da napusti Fener nije i penzija.

Pre Fenerbahčea, Obradović je sa klupe predvodio Panatinaikos u koji je stigao iz Benetona. Trenersku karijeru počeo je tamo gde je završio igračku, u Partizanu, a još je trenirao Huventud, Real Madrid i nacionalni tim naše zemlje.

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos