Hrvatska – “Adria tur”: Đoković i organizatori su sarađivali sa nama

Štab civilne zaštite Zadarske županije je potvrdio da su organizatori teniskog “Adria tura”, sarađivali sa Štabom civilne zaštite Hrvatske i da su od njega dobijali smjernice.

Iz Štaba navode da nije bila obaveza, da se testiraju oni koji dolaze zbog posla, te da je važila samo mjera samoizolacije za one koji su imali bliski kontakt sa zaraženim.

Kontakti na “Adria turu” su bili većinom površni, publika se mobilnim telefonima fotografisala sa teniserima, što ne bi trebalo biti opasno, navode stručnjaci u Zadru, a prenosi portal “Indeks”.

“Testiranja, koja su neki tražili, nemaju smisla, jer neće ništa ustanoviti kod onih, koji su bili u kontaktu sa teniserima prije dan ili dva. Taj test treba ponoviti za pet ili šest dana, a ovako samo trošimo novac”, navode iz zadarskog Štaba.

Stav Štaba civilne zaštite Zadarske županije tako demantuje optužbe na račun najboljeg svjetskog tenisera, Novaka Đokovića i oranizatora “Adria tura”, da se nisu pridržavali pravila i da su glavni krivci za pojavu virusa.

Nakon Bugarina, Grigora Dimitrova, otkriveno je da su zaraženi njegov trener Kristijan Groh, Novak Đoković i njegova supruga Jelena, zatim Borna Ćorić, te novinarka HRT-a Mirna Zidarić, koja je na turniru intervjuisala Ćorića.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos