Trampova administracija uvela više sankcija Moskvi od Obamine

Administracija predsjednika SAD, Donalda Trampa, donijela je više odluka o uvođenju sankcija Rusiji, nego što je to bio slučaj sa administracijom bivšeg američkog predsjednika, Baraka Obame, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova, Sergej Lavrov.

On je novinarima u Moskvi rekao, da se “zabrojao” kada je pokušao da prebroji sve odluke o sankcijama, koje su donijele Trampova i Obamina administracija.

“Usput, Trampova administracija je uveliko premašila Obaminu, kada je riječ o broju fizičkih i pravnih lica, koja su obuhvaćena tim odlukama”, istakao je Lavrov.

Lavrov je napomenuo, da SAD ne namjeravaju da rješavaju sporove pregovorima, kao što to čine Rusija i Kina.

“Naše američke kolege su praktično davno odustale od diplomatije, kao metoda poslovanja na međunarodnoj sceni”, kaže Lavrov.

Lavrov je podsjetio, da ukoliko neko ne sprovodi vrlo egzotičnu politiku, sastavljenu od jednostavnih i primitivnih koraka, onda SAD postave zahtjev, a da sankcije uvode, ukoliko se zahtjevi sa ultimatumom ne ispune i ukoliko nema “kapitulacije”.

Šef ruske diplomatije je još jednom naglasio, da Rusija i dalje “drži otvorena vrata za pregovore”, javio je TASS.

Lavrov je dodao da će Rusija uvijek biti otvorena za dijalog, ali da dijalog mora biti ravnopravan i da cilj dijaloga mora da bude balans interesa.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos