Haos na sjednici SO Budva!

Privatno obezbjeđenje je upotrijebilo hemijsko sredstvo u sali za sjednice Skupštine opštine /SO/ Budva, pred početak druge sjednice lokalnog parlamenta.

Odbornici Demokratskog fronta i SNP-a su ušli na sjednicu Skupštine opštine, poslije brojnih peripetija sa privatnim obezbjeđenjem na ulazu u hol zgrade.

U skupštinskoj sali je umalo je došlo i do fizičkog kontakta između odbornika Krsta Rađenovića /SNP/ i Milije Sekulovića /DPS/.

Đorđe Vujović je snimio kandidata za novog gradonačelnika Nikolu Divanovića unutar sale, obraćajući se javnosti da je doveden iz Podgorice da zaduži Budvu za 40 miliona evra.

Predstavnici medija su zaustavljeni ponovo na ulazu.

Skupština opštine Budva je održala jednu sjednicu, koju je zakazala nova skupštinska većina predvođena DPS-on, na kojoj je razmtaran način kako da se deblokira račun opštine.

Toj sjednici nisu prisustviovali odbornici ranije skupštinske većine.

Pet opozicionih odbornika je juče u Budvi uhapšeno, a novoformirana skupštinska većina, predvođena Demokratskom partijom socijalista /DPS/, izabrala je novo opštinsko rukovodstvo.

Uhapšeni su odbornici Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije /SNP/, te Janko Dimić, Dejan Božović, Nataša Mitrović i Đorđe Vujović iz Demokratskog fronta /DF/.

Skupštinska većina je u Budvi izabrala poslanika DPS-a, Nikolu Divanovića, za predsjednika opštine Budva, a za predsjednika Skupštine opštine /SO/, Anđelu Ivanović iz Crnogorske.

Za Divanovića je glasalo 17 odbornika DPS-a, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik, Stevan Džaković.

Prijee izbora novog opštinskog rukovodstva, kako smo već napisali, došlo je do incidenta sa privatnim obezbjeđenjem u zgradi opštine.

Obezbjeđenje nije dozvolilo odborniku Demokratskog fronta, Milanu Šoljagi, da uđe u salu Skupštine opštine.

Nikola Jovanović, šef kabineta dosadašnjeg predsjednika opštine Budva, Marka Carevića /DF/, rekao je da je odbornike DF-a biber sprejom isprskalo privatno obezbjeđenje. Sjednica je bila i prekinuta dok se sala provjetrila.

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore i odbornik, Dragan Krapović, ocijenio da se u gradu nastavlja pravno nasilje i protivustavno ponašanje institucija, koje pripadaju svima.

Novinari nisu mogli da prisustvuju sjednici Skupštine opštine Budva.

Odbornici iz Budve, Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije /SNP/, te Nataša Mitrović, Dejan Božović, Janko Dimić i Đorđe Vujović iz Demokratskog fronta, pušteni su nakon saslušanja u policiji.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos