Tivat: Đakon nepriznate CPC pozivao na “Bljesak” i “Oluju”!

Protiv đakona kanonski nepriznate “crnogorske pravoslavne crkve”, Steva Mašanovića iz Tivta, podneta je krivična prijava, zbog sumnje da je na društvenoj mreži postavio objavu uvredljive sadržine sa govorom mržnje i netrpeljivosti na osnovu nacionalne pripadnosti, te da je pozivao na nasilje, prenio je “Sputnjik”.

“Protiv S.M. iz Tivta je podneta krivična prijava, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje”, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U saopštenju se dodaje, da se sumnja da je S.M. /45/ iz Tivta, đakon kanonski nepriznate “crnogorske pravoslavne crkve”, postavio sporni komentar na društvenoj mreži.

“Upoznat je nadležni državni tužilac, koji se izjasnio da se u radnjama S.M. stiču elementi krivičnog djela izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje”, navodi se u saopštenju.

Podgoričke “Vijesti” su objavile da je riječ o Stevu Mašanoviću, iz Tivta.

“Nećete četnici, Božiju vam vjeru dajem, ni milimetar. Neretva i Sutjeska, ‘Bljesak’ i ‘Oluja’ će vam biti obdanište što vas ovdje čeka. Mantije mi moje. Multietnička, nikad multičetnička. Taman me brade i mantije koštalo. E viva Montenegro, e viva Crna Goro, majko”, napisao je Mašanović, uz postavljen link pesme “Svetinja”, hrvatskog pjevača i desničara, Miroslava Škora.

Nešto kasnije, Mašanović je obrisao ovu poruku, ali su se njeni skrinšotovi proširili društvenim mrežama.

Mašanović je porijeklom iz okoline Zvornika, a u Tivtu živi od djetinjstva. Mediji su objavili da je dugo godina bio profesionalno vojno lice – podoficir po ugovoru u Vojsci Jugoslavije, odnosno Vojsci Crne Gore, gdje je dobio otkaz, poslije čega je postao istaknuti lokalni aktivista Socijaldemokrata, Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine Crne Gore.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos