Crna Gora – Budva: Kordon policije ispred zgrade opštine!

Policijski kordon je i jutros postavljen ispred glavnog ulaza u opštinu Budva, a u zgradi je privatno obezbjeđenje, javlja portal “Vijesti”.

U zgradu je ušla Anđela Ivanović, koju je u subotu odbornička većina predvođena Demokratskom partijom socijalista /DPS/, imenovala za predsjednicu Skupštine opštine Budva.

Ona je u pratnji odbornice DPS-a, Snežane Kuč, zaustavljena na ulazu i legitimisana od privatnog obezbjeđenja.

Nikola Divanović /DPS/, kog je nova odbornička većina imenovala za gradonačelnika Budve, najavio je dolazak na posao.

Na posao su došli i predsjednici opštine Budva, Marko Carević /DF/ i SO Budva, Krsto Radović /Demokratska Crna Gora/, koji ne priznaju odluke nove većine.

Opština punih sedam dana ne radi, zaposleni ne mogu na svoja radna mjesta, niti građani da ovjere dokumenta ili završe neku obavezu u nadležnosti Građanskog biroa opštine.

Smijenjeni gradonačelnik Budve, Marko Carević /DF/ i predsjednik Skupštine opštine /SO/ Budva, Krsto Radović /Demokratska Crna Gora/, zaustavljeni su danas na ulazu u zgradu opštine Budva.

Policijski kordon je i jutros, kako smo već napisali, postavljen ispred glavnog ulaza u opštinu, a privatno obezbjeđenje, koje se nalazi u zgradi, kaže ko može da uđe.

Privatno obezbjeđenje ne dozvoljava ni građanima da uđu.

Za sada je u zgradu ušla samo jedna zaposlena službenica koja je, prema tvrdnjama okupljenih, članica Demokratske partije socijalista, prenose crnogorski mediji.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos