Crna Gora – Budva: Kordon policije ispred zgrade opštine!

Policijski kordon je i jutros postavljen ispred glavnog ulaza u opštinu Budva, a u zgradi je privatno obezbjeđenje, javlja portal “Vijesti”.

U zgradu je ušla Anđela Ivanović, koju je u subotu odbornička većina predvođena Demokratskom partijom socijalista /DPS/, imenovala za predsjednicu Skupštine opštine Budva.

Ona je u pratnji odbornice DPS-a, Snežane Kuč, zaustavljena na ulazu i legitimisana od privatnog obezbjeđenja.

Nikola Divanović /DPS/, kog je nova odbornička većina imenovala za gradonačelnika Budve, najavio je dolazak na posao.

Na posao su došli i predsjednici opštine Budva, Marko Carević /DF/ i SO Budva, Krsto Radović /Demokratska Crna Gora/, koji ne priznaju odluke nove većine.

Opština punih sedam dana ne radi, zaposleni ne mogu na svoja radna mjesta, niti građani da ovjere dokumenta ili završe neku obavezu u nadležnosti Građanskog biroa opštine.

Smijenjeni gradonačelnik Budve, Marko Carević /DF/ i predsjednik Skupštine opštine /SO/ Budva, Krsto Radović /Demokratska Crna Gora/, zaustavljeni su danas na ulazu u zgradu opštine Budva.

Policijski kordon je i jutros, kako smo već napisali, postavljen ispred glavnog ulaza u opštinu, a privatno obezbjeđenje, koje se nalazi u zgradi, kaže ko može da uđe.

Privatno obezbjeđenje ne dozvoljava ni građanima da uđu.

Za sada je u zgradu ušla samo jedna zaposlena službenica koja je, prema tvrdnjama okupljenih, članica Demokratske partije socijalista, prenose crnogorski mediji.

Izvor SRNA

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.