Nakon molebana, pozivi u policiju u Nikšiću, Podgorici, Herceg Novom…

Predsjednik Crkvene opštine Nikšić, Ratko Krivokapić, pozvan je na informativni razgovor u stanicu policije i nakon sat vremena pušten.

Krivokapić je pozvan na razgovor sinoć, nakon što je u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću služen moleban pred više hiljada ljudi, a potom se vjerni narod Nikšića uputio u krsni hod bez sveštenstva, koje je pozivalo građane da uđu u hram.

Nešto kasnije, u toku večeri, pozvan je bio i otac Branko Tapušković, zbog molebana u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Molebanu ispred hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, prisustovalo je nekoliko hiljada građana, na koje su sveštenici apelovali da ne organizuju litiju ulicama Podgorice, što su oni i poslušali.

НИКШИЋ, 28. ЈУНА /СРНА/ – Вјерници у Никшићу вечерас су самоиницијативно кренули у протестну шетњу након што су присуствовали молебана у Цркви Светог Василија Острошког.

 

Moleban u crkvi Svetog Spasa na Toploj, u Herceg Novom, okupio je i sinoć, kao i uvijek, veliki broj vjernika, koji su nakon toga mirno, Njegoševom ulicom, spontano krenuli ka Starom gradu i crkvi Svetog arhanđela Mihaila.

U crkvi Svetog arhanđela Mihaila je bila nekolicina policajaca, koji su ih pozvali da se raziđu.

Narod je negodovao, poručivao da njima nije mjesto u crkvi, ali su ipak mirno pristali da se raziđu i ponovo se uputili ka crkvi Svetog Spasa.

Nešto prije ponoći, svi sveštenici su pušteni na slobodu.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos