Nole uplatio više od 42.000 evra za Novi Pazar

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, uplatio je pet miliona dinara /42.500 evra/, Opštoj bolnici u Novom Pazaru, za pomoć u borbi protiv virusa korona.

Đoković je, imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu, lično kontaktirao rukovodstvo bolnice i ponudio da “Fondacija Đoković” odmah kupi sve što je neophodno za liječenje zaraženih virusom korona.

Direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru, Ervin Ćorović, je rekao da su uplaćena sredstva za kupovinu zaštitne opreme, lijekova i medicinskih aparata, a da je dogovor da sljedeće nedjelje uplati još koliko bude potrebno.

“U pitanju je velika pomoć, ubedljivo najveća koju je Novi Pazar dobio. U ime svih građana Novog Pazara i svih zdravstvenih radnika, zahvaljujem na pomoći, koja će biti iskorišćena za ovu borbu i za kupovinu zaštitne opreme, medicinskih aparata i lekova”, istakao je Ćorović za Tanjug.

Đoković, koji je i sam zaražen virusom korona, na početku pandemije je uplatio milion evra pomoći Srbiji za kupovinu medicinske opreme, a značajna finansijska sredstva donirao je i Italiji, zemlji koja je najviše bila pogođena virusom.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos