Šestoro u bolnici, nakon što su jeli kari sa marihuanom!

Šestoro članova jedne porodice je hospitalizovano u indijskoj državi Utar Pradeš, nakon što su u kari greškom ubacili lišće marihuane, saopšteno je iz policije.

U saopštenju se navodi, da je porodica u obrok stavila osušene listove marihuane, misleći da je lišće piskavice.

Prema navodima policije, muškarac, identifikovan kao Naval Kišore, dao je marihuanu komšijinom sinu Nitišu, rekavši u šali da je to sušena piskavica.

“Nakon što je došao kući, Nitiš je listove dao snahi Pinki, koja ih je skuvala sa karijem. Nakon što su pojeli kari, zdravstveno stanje članova porodice je počelo da se pogoršava. Jedno od njih je nazvalo komšiju, koji ih je odvezao u bolnicu”, rekao je neimenovani viši policijski službenik.

Policija je zaplijenila paket marihuane i kari iz kuće, nakon čega je sve to poslala u laboratoriju na testiranje.

Policijski službenik je izjavio, da je Kišore tokom istrage priznao šta je učinio, tvrdeći da se radi o šali, koja je, nažalost, “krenula po zlu”.

Iz policije su dodali, da članovi porodice nisu u opasnosti, te da se nastavlja istraga o incidentu, javio je “Sputnjik”.

Uzgajanje, posjedovanje i konzumiranje kanabisa, opijuma i koke je zabranjena po Zakonu o narkoticima, drogama i psihotropičnim supstancama iz 1985. godine, ali je dozvoljena upotreba kanabisa za istraživanje i u medicinske svrhe.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos