Banjalučki Borac dobija nove reflektore

Foto: SRNA

Gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, rekao je da će grad podržati rekonstrukciju rasvjete na Gradskom stadionu, da bi pomogao Fudbalskom klubu /FK/ Borac da stvori što bolje uslove za nastup u domaćem šampionatu i na međunarodnoj sceni.

Radojičić, koji je posjetio FK Borac i sa predstavnicima Kluba potpisao ugovor o rekonstrukciji rasvjete, istakao je da je modernizacija rasvjete na stadionu, jedan od uslova koje taj klub mora da ispuni, kako bi mogao igrati utakmice u Evropi.

“Uz rekonstrukciju rasvjete na stadionu, ulazimo i u završnu fazu izgradnje novog fudbalskog terena sa vještačkom travom kod `Delte`, jer postoji veliki interes sportskih klubova za ovaj teren”, rekao je Radojičić.

Predsjednik Borca, Vico Zeljković, rekao je da su reflektori na stadionu izgrađeni davno i da je rekonstrukcija bila neophodna.

Zeljković je rekao, da su na jednoj od utakmica Premijer lige BiH imali neprijatnost, kada se jedan od reflektora zapalio, tako da se moralo ući u projekat obnove rasvjete na Gradskom stadionu.

“Zahvalni smo Gradskoj upravi, sa kojom smo potpisali ugovor, kao i Fudbalskom savezu BiH, koji je pomogao ovaj projekat”, naglasio je Zeljković.

On je rekao, da će radovi početi već ovih dana, a da se postavljanje novih svjetiljki može očekivati kroz mjesec dana.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos