RS: Prijem za nosioce nacionalnih sportskih priznanja

Foto: SRNA

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Sonja Davidović, uvjerena je da će biti značajnije uspostavljena saradnja sa istaknutim sportistima, nosiocima nacionalnih sportskih priznanja, od kojih se mogu čuti dragocjena iskustva za unapređenje rada u oblasti sporta.

Na prijemu za istaknute sportiste, Davidovićeva je rekla da su to ljudi, čija se imena i danas spominju i koji su ostvarili zapažene rezultate.

“Sigurna sam da su uzori mladim generacijama. Razgovarali smo o stanju u sportu u Srpskoj, ranijim uspjesima i anegdotama”, rekla je Davidovićeva novinarima u Banjaluci, nakon prijema.

Rukometaš, Milorad Karalić, poručio je da su oni na raspolaganju da pomognu, imajući u vidu njihovo veliko sportsko iskustvo.

Još jedan legendarni rukometaš, Abas Arslanagić, rekao je da se djeci moraju otvoriti sportske dvorane, a nastavnicima fizičkog vaspitanja treba proširiti vidike, jer sport počinje u školama.

“Ako oni svoj rad podignu na viši nivo, sigurno će i kod djece biti veće interesovanje”, rekao je Arslanagić.

Košarkašica, Slađana Golić, istakla je da je njena misija, da upućuje djecu na terene u bilo koji sport, te izrazila nadu da za sport stižu bolja vremena.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos