Tramp i Kim trebaju ponovo da se sastanu

Foto: Tanjug/AP

Predsjednik Južne Koreje, Mun Džae In, izjavio je da predsjednik SAD, Donald Tramp i lider Sjeverne Koreje, Kim Džong Un, trebaju da se sastanu još jednom, prije američkih predsjedničkih izbora u novembru, rekao je danas novinarima zvaničnik u Seulu.

Tramp i Kim su se sastali prvi put 2018. godine u Singapuru, što je podstaklo nadu da će biti postignut sporazum o ukidanju Pjongjangovog nuklearnog programa.

Njihov drugi samit, u Vijetnamu 2019. godine, propao je, jer je Tramp odbio Kimovu ponudu da ugasi glavno sjevernokorejsko nuklearno postrojenje, u zamjenu za ukidanje određenih ekonomskih sankcija.

Mun je tokom jučerašnje video konferencije sa predsjednikom Evropskog savjeta, Šarlom Mišelom, rekao da oni trebaju da se ponovo sastanu, ocijenivši da bi to pomoglo da se pokrenu blokirani pregovori o nuklearnom pitanju, izjavio je zvaničnik iz Munove kancelarije.

Južnokorejski predsjednik je ocijenio da pitanje nukleranih programa i sankcija treba da bude riješeno kroz razgovore Sjeverne Koreje i SAD.

Zvaničnik je rekao, da je Munova kancelarija predočila ovakav stav Vašingtonu i da su američki zvaničnici preduzeli određene korake s tim u vezi.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos