Srbija: Predstavljena aplikacija “Kviz znanja iz srpske kulture”

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije je predstavilo aplikaciju za mobilne telefone – “Kviz znanja iz srpske kulture”, koja je izrađena uz podršku Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka.

Ministar kulture i informisanja Srbije, Vladan Vukosavljević, rekao je na konferenciji za novinare, da kviz omogućava učesnicima, da na zanimljiv način prošire znanja o kulturi Srbije, navodeći da je u aplikaciji posebna pažnja posvećena djeci i mladima.

Prema njegovim riječima, aplikacija se može skinuti sa “Google play store” i ima ukupno 440 pitanja iz tri oblasti, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Direktor Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka, Vuk Vukićević, rekao je da je sadržaj kviza inovativan, dostupan i zanimljiv i da se time promoviše kultura.

“Imamo trajan projekat, a pitanja će u kontinuitetu biti dodavana u tri oblasti – kulturno nasleđe, umetnost i kultura i kulturna istorija”, naveo je Vukićević, dodajući da je u planu, da u budućnosti budu postavljana pitanja iz mnogih drugih oblasti.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos