Holandija: Otkriven improvizovani zatvor i “soba za mučenje”!

Foto: Tanjug/AP

Holandska policija je uhapsila šest osoba, nakon što je otkriveno da je šest teretnih kontejnera preuređeno u improvizovani zatvor i zvučno izolovanu “sobu za mučenje” sa zubarskom stolicom, alatom poput klješta, skalpela i lisica, rekao je policijski zvaničnik, Andi Krag.

Vlasti navode da je policija izvršila raciju neposredno prije upotrebe sobe za mučenje, a potencijalne žrtve na vrijeme su upozorene.

Policija je otkrila kontejnere prošlog mjeseca, u sklopu istrage pokrenute na osnovu podataka dobijenih sa šifrovanih telefonskih poruka, koje su koristili kriminalci, a nedavno ih je dešifrovala francuska policija.

Policija je u Velikoj Britaniji i Holandiji već privela više stotina osumnjičenih na osnovu dešifrovanja skrivenih poruka.

Holandska policija ističe, da su istrage pod kodnim nazivom “26Lemon”, zasnovane na više miliona poruka sa telefona “Enkročat”, što je dovelo do hapšenja više od 100 osumnjičenih i pljenidbe više od osam tona kokaina, te 1.200 kilograma kristal-meta, ali i otkrivanja 19 laboratorija za sintetičke droge.

Sud u Amsterdamu je odredio da će šest osumnjičenih u pritvoru ostati 90 dana, dok traje istraga.

“Ovo je odličan rezultat istrage `26Lemon. Vjerujte mi, usljediće još rezultata”, dodao je Krag.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos