Preko 60 povrijeđenih tokom demonstracija u Beogradu

Više policajaca i građana povređeno je u nemirima koji su sinoć izbili ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu poslije najave o uvođenju policijskog časa u Beogradu predstojećeg vikenda.

Policija je oko 2 časa posle ponoći rasterala demonstrante nakon skoro neprestanog ispaljivanja suzavaca, sukoba i privođenja. U okršajima koji su trajali satima, demonstranti su policiji uzvraćali kamenicama, a na ulice je izašla i konjica. Povređeno je najmanje 60, a uhapšene su 24 osobe, međutim, prema riječima Vladimira Rebića, direktora policije, nije bilo prekomerne upotrebe sile.

Kod zgrade Pošte u blizini Skupštine zapaljeno je više policijskih vozila. Na nekoliko mesta u gradu demonstranti su prevrtali i palili kontejnere.

Prema pisanju brojnih srpskih medija, ali i na osnovu komentara građana koji su se prethodne noći okupili ispred Skupštine, nezadovoljstvo je veće jer smatraju da su izmanipulisani od strane vlasti , koja je pandemiju zloupotijebila u cilju manipulisanja predizbornim kampanjama.

Stupili smo u kontakt sa službom za odnose sa javnošću predsednika Aleksandra Vučića, ali nisu želeli da komentarišu sinoćnja dešavanja prije press konferencije.

Izvor Reuters Televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos