Manuel Nojer pjevao ustaške pjesme! Njemački mediji ga kritikuju…

Njemački list “Bild”, žestoko kritikuje Manuela Nojera, golmana “Bajerna” i njemačke reprezentacije, jer je na ljetovanju u Hrvatskoj pjevao pjesme Marka Parkovića Tompsona, pozatog po stihovima i pesmama, u kojima se veličaju ustaški slogani.

Tiražni “Bild” napada Nojera zbog Tompsonove pjesme “Lijepa li si” i pita ga – da li zna šta je pjevao?

“Pjevanjem na hrvatskom jeziku u tamošnjem `bič baru`, Nojer je izazvao uzbuđenje na Balkanu i na društvenim mrežama. Hrvati ga slave, ali ga Srbi i Bošnjaci žestoko napadaju.

Šta je toliko eksplozivno u pjesmi koju Nojer pjeva? Pa, to što je izvodi u Hrvatskoj poznati, ali u mnogim državama zabranjeni zloglasni pjevač Tompson. On je, pjevajući pjesmu `Jasenovac i Gradiška Stara`, slavio zločine ustaša, hrvatskih fašista i nacističkih saveznika u Drugom svjetskom ratu”, ističe “Bild”.

U tekstu se podsjeća da su na tim mjestima bili koncentracioni logori u kojima su zatočene, mučene i ubijane “desetine hiljada civila – Srba, Roma i Hrvata”.

Njemački “Goal.com”, pod naslovom – “Nojer izazvao buru pjesmom skandaloznog hrvatskog pjevača sa fašističkim tendencijama”, piše da je golman “Bajerna” i Njemačke izazvao velike kontroverze.

Za ovaj portal je problem i to što sporna pjesma slavi “Herceg-Bosnu” kao dio Hrvatske.

Portal napominje da je Tompsonu, zbog konteksta njegovih pjesama, zabranjen ulazak i nastup u nekoliko evropskih država.

Takođe, u tekstu se ističe, da je Tompson ljubitelj fašista i miljenik hrvatskih fudbalskih reprezentativaca.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos