Rusija – Sibir: Humanoid – robot, mijenja opštinskog službenika!

Robot sličan čovjeku, koji izgleda i ponaša se kao službenik, počeo je da radi sa javnošću, u kancelariji administracije u Sibiru.

Humanoid sa dugom plavom kosom i braon očima, uslužuje pridošle u kancelariji, u gradu Permu, udaljenom oko 1.100 kilometara istočno od Moskve.

Za sada, humanoid pruža pomoć u davanju potvrda o nekažnjavanju i nekonzumiranju opijata, što je u Rusiji neophodno radi rješavanja brojnih pravnih transakcija.

Kompanija “Probomot”, koja je izradila prototip, navodi da je robot osmišljen, kako bi izgledao kao prosječna Ruskinja. Izraz i oblik lica su smišljeni putem vještačke inteligencije i na osnovu analize izgleda nekoliko hiljada žena.

“Robot, koji na sebi ima odjeću činovnika, može da oponaša više od 600 izraza lica, pomjerajući oči, obrve i usne, te druge mehaničke mišiće prekrivene vještačkom kožom”, ističe se u saopštenju “Probomota”.

Robot može da postavlja i odgovara na smišljena pitanja i povezan je sa skenerom i štampačem. Ima pristup bazi podataka dokumenata i potpuno zamjenjuje službenika.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos