Velika Britanija: Više od 200 policajaca ima dosije zbog krivičnih djela!

Najmanje 211 britanskih policajaca i službenika za podršku, imaju dosije za razna krivična djela, uključujući napade, provalništvo, posjedovanje droge i surovost nad životinjama, otkrio je “Skaj njuz”.

U izvještaju se navodi, da je “Skaj” zatražio podatke za 45 teritorijalnih policijskih snaga, uključujući Saobraćajnu policiju Velike Britanije i Policiju Ministarstva odbrane.

Međutim, samo 16 jedinica policije se saglasilo da otkrije dosijea svojih zaposlenih, te “Skaj njuz” ističe da je stvaran broj osuđenih službenika veći.

Mnoge policijske stanice tvrde da je velika cijena objavljivanja takvih informacija, prenosi “Sputnjik”.

Metropoliten policija, Škotska policija, Policija Šireg Mančestera i Policija Mersisajda, odbile su da pošalju informacije o svojim službenicima.

“Skaj njuz” piše, da je 99 službenika Policijske službe Sjeverne Irske bilo osuđeno tokom rada u policiji, a među krivičnim djelima su bili ubistvo nesmotrenom vožnjom, česti napadi, maltretiranje i opijanje tokom zaduženja oružja.

Policija Sjevernog Velsa je saopštila, da je 20 policajaca i petoro službenika za podršku, proglašeno krivim za zločine kao što su napad, posjedovanje droge i surovost nad životinjama.

Predstavnici Policije Kenta su istakli, da su 22 službenika bila osuđena zbog čestih napada, nanošenja krivične štete i vožnje u pijanom stanju.

Prema uputstvima britanskog Ministarstva spoljnih poslova, policija ne bi trebalo da zapošljava ljude, koji su kažnjavani ili osuđivani, što može dovesti u pitanje integritet kandidata ili službe. Međutim, u uputstvima se preporučuje da se svaki slučaj gleda individualno.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos