Suđenje – Amber Herd: Džoni Dep mi je prijetio ubistvom!

Američka glumica, Amber Herd, izjavila je na sudu da joj je bivši suprug, takođe glumac, Džoni Dep, prijetio da će da je ubije.

Ona je svjedočila u Visokom sudu Velike Britanije, u Londonu, u postupku u kom Dep tuži izdavača lista “San”, zbog objavljivanja članka 2018. godine, u kom glumca naziva “osobom koja tuče suprugu”.

Herdova /34/ je rekla da je pretrpjela ekstremno zlostavljanje, da su pojedini incidenti bili toliko strašni, da se plašila da će je Dep /57/ ubiti, namjerno ili usljed gubitka kontrole.

“Izričito je prijetio da će da me ubije, posebno kasnije u našoj vezi”, naglasila je Herdova.

Prema riječima Herdove, Dep je bio “opsjednut njenim izgledom” i nazivao je “droljom gladnom slave i željnom pažnje”, ukoliko bi nosila određenu vrstu odjeće.

“Fizičko zlostavljanje je uključivalo udaranje, šamaranje, šutiranje, udaranje glavom i davljenje. Bacao me na stvari, vukao za kosu, gurao i obarao na zemlju. Bacao je stvari na mene, posebno staklene flaše”, rekla je Herdova tokom svjedočenja.

Proces traje već dvije sedmice, a tokom tog perioda su pregledani dokazi i Dep je svjedočio pet dana. Tokom procesa, obje strane su iznijele šokantne tvrdnje.

Dep je negirao da je ikada bio nasilan prema Herdovoj ili bilo kojoj drugoj ženi i tvrdi da je Herdova njega maltretirala i zlostavljala.

Tokom procesa su se oglasile poznate Depove bivše partnerke, Vinona Rajder i Vanesa Paradiz, koje tvrde da “nije moguće da je Dep nasilan” i da nikad nisu doživjele bilo šta slično od njega, niti znaju da je bilo koja žena to doživjela od američkog glumca.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos