“Drinska avantura” od 24. do 26. jula

Turističko-zabavna manifestacija “Drinska avantura”, čiji je cilj povezivanje mladih iz različitih sredina, promocija gornjeg toka Drine i drugih turističkih destinacija ovog kraja, biće održana od 24. do 26. jula, najavljeno je iz Omladinskog pokreta Foča.

Prvog dana četvrtog izdanja “Drinske avanture”, učesnici će se takmičiti u noćnoj vertikalnoj trci, od Gradskog trga do Planinarskog doma “Zabrana”, koja će početi u 21 čas, a za najbolje trkače obezbijeđene su novčane nagrade.

U subotu, 25. jula, od 8.00 časova, ljubitelji biciklizma uživaće u vožnji, od Foče preko Pješčanih piramida do Miljevine, odakle će se do Foče takmičiti za novčane nagrade.

Istog dana u 18.00 časova, na ušću Ćehotine u Drinu, svi ljubitelji ribolova moći će da učestvuju u “Ribolovačkoj priči”, maloj školi ribolova i akciji poribljavanja Drine.

Centralni dio manifestacije, koju organizuje Omladinski pokret Foča, biće spust gumenim čamcima i drugim plovilima, od Rafting centra “Bastasi” do fočanskog Akva parka “Ušće”, dug 18 kilometara, u nedjelju, 26. jula.

Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, za učesnike regate je obezbijeđen prevoz od Gradskog trga do Rafting centra “Bastasi”, a polazak je planiran u 8.00 časova, saopštili su organizatori.

Manifestaciju su podržali opština Foča, humanitarna organizacija Katolički servis pomoći i USAID-ov projekat PRO-Budućnost.

Dodatne informacije je moguće dobiti na zvaničnoj stranici manifestacije – www.drinskaavantura.net, Fejsbuk stranici “Drinska avantura Foča” ili putem telefona broj +387 65/462-761.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos