Na kraju, ipak, odložena regata Drinom!

Odlukom Štaba za vanredne situacije opštine Foča, usljed pogoršane epidemiološke situacije, ovogodišnja regata rijekom Drinom, u okviru turističko-zabavne manifestacije “Drinska avantura”, odložena je, a sve ostale planirane aktivnosti biće organizovane prema ranije utvrđenim terminima.

“Kako je u odluci Štaba navedeno, u obavezi smo da otkažemo dio manifestacije, koja je trebala da se održi na rijeci Drini u nedjelju, 26. jula, a sve zbog pritužbi velikog broja stanovnika Foče na održavanje regate”, saopšteno je iz Omladinskog pokreta Foča, koji je organizator manifestacije.

U saopštenju se podsjeća da su se, prema uputstvima nadležnih o ograničenju broja učesnika na 50, ove godine potrudili da u vertikalnoj trci “Ribolovačkoj priči” i biciklističkoj vožnji ne prekorače taj broj, te da će te aktivnosti biti organizovane.

“Međutim, iako smo za učesnike regate obezbijedili prevoz do početne tačke, tako da u autobusima obezbijedimo dovoljno odstojanje učesnika, dezinfekciju ruku, te zaštitne maske, kako u prevozu, tako i na plovilima tokom regate, zbog odluke nadležnih, primorani smo da taj dio aktivnosti odložimo do daljeg”, navode organizatori.

Ove godine, učesnici će se takmičiti u noćnoj vertikalnoj trci, od gradskog trga do Planinarskog doma “Zabrana”, koja će početi u petak, 24. jula, u 21.00 čas, a za najbolje trkače obezbijeđene su novčane nagrade.

U subotu, 25. jula, od 8.00 časova, ljubitelji biciklizma uživaće u vožnji bicikala od Foče, preko Pješčanih piramida, do Miljevine, odakle će se do Foče takmičiti za novčane nagrade.

Istog dana, u 18 časova, na ušću Ćehotine u Drinu, ljubitelji ribolova će moći da učestvuju u “Ribolovačkoj priči”, maloj školi ribolova i akciji poribljavanja Drine.

“Drinska avantura” iz godine u godinu raste, kako prema broju zainteresovanih, tako i prema broju zabavnih aktivnosti. Trenutna epidemiološka situacija ove godine, spriječila nas je da učesnicima ponudimo i ostale planirane aktivnosti. Vođeni mišlju da je zdravlje najpreče, ipak nismo u mogućnosti da ponudimo sve što smo naumili u ovogodišnjem izdanju manifestacije”, navodi se u saopštenju.

Organizatori su izrazili nadu, da će epidemija što prije proći i da neće ugroziti održavanje ostalih manifestacija u Foči i drugim opštinama u Republici Srpskoj. te najavili da pripremaju nove sadržaje za narednu godinu, kada će, kako kažu, na poseban način obilježiti mali jubilej – pet avanturističkih godina na Drini i ostalim fočanskim destinacijama.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos