Danas u bavarskom Mildorfu, o borbi protiv korona virusa…

Direktor Doma zdravlja u Loparama, Želimir Nešković, danas će u bavarskom gradu Mildorfu učestvovati na forumu “Ekonomska saradnja njemačkih kompanija sa privrednicima i institucijama Republike Srpske”, najavljeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Organizator foruma je uspješni privrednik i humanitarac, Miroslav Kojadinović, a osim Neškovića, koji će forumu prisustvovati kao predstavnik opštine Lopare, skupu će prisustvovati i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Dragan Bogdanić, njemački parlamentarac Ginter Knoblauh, privrednik Klaus Lešman i predstavnica grada Mildorfa, Anete Haselbek, navodi se u saopštenju.

Iz Doma zdravlja Lopare dodaju da će na forumu jedna od tema biti razmjena informacija o borbi protiv virusa korona, kao i o sredstvima kompanije za zaštitu vode i vazduha “Domatek”, koja se koriste u borbi protiv tog virusa.

Kompanija “Domatek” se bavi analizom vode i vazduha, učestvuje u donošenju zakonskih odluka na nivou Njemačke i veliki je prijatelj Republike Srpske, dodaje se u saopštenju.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos