Indija: Uhapšen ljekar, koji je bacao taksiste krokodilima!

Indijska policija je uhvatila odbjeglog serijskog ubicu, ljekara po profesiji, koji je zbog ubistva više od 50 taksista osuđen na doživotnu robiju.

Banda, koju je predvodio Devendar Šarma, bacala je taksiste u kanal pun krokodila i zatim prodavala njihove automobile.

Policija ga je uhvatila nakon što je, iskoristivši dozvolu za privremeni boravak van zatvora, pobjegao u drugu saveznu državu.

Šarma je osuđen 2004. godine za ubistvo sedam taksista, pri čemu je dobio kaznu doživotnog zatvora, podsjećaju agencije.

Nakon što je u zatvoru proveo 16 godina, 62-godišnjak je u januaru dobio dozvolu za privremene boravke van zatvora.

Policija ga je ponovno uhapsila šest mjeseci nakon bijega. Pronađen je u Nju Delhiju, gdje je živio sa ženom, sa kojom se oženio dok je bio na uslovnoj slobodi.

Šarma je priznao policiji da se nije planirao vratiti u zatvor.

On je svojevremeno diplomirao tradicionalnu indijsku medicinu i 11 godina vodio kliniku u bolnici, u Radžastanu. Nakon što je u prevari izgubio puno novca, uključio se u prodaju lažnih rezervoara sa gasom.

Poslije toga, uključio se u ilegalnu trgovinu bubrega za transplantaciju, zbog čega je uhapšen 2004. godine, prenosi Si-En-En.

Prema informacijama policije, priznao je da je učestvovao u trgovini više od 125 bubrega, pri čemu je svaki put zaradio između 6.680 i 9.350 dolara.

Šarma je priznao da je sa svojom bandom učestvovao u još bizarnijem kriminalu i da je u saveznoj indijskoj državi Utar Pradeš unajmljivao taksije, a zatim na skrovitim mjestima ubijao vozače.

Nakon ubistva, bacao je njihova tijela u kanal s krokodilima, kako policija ne bi mogla naći ostatke žrtava. Zatim bi prodavao njihove taksije, bilo cijele ili u dijelovima i zarađivao oko 270 dolara po automobilu.

Kasnije je potvrdio policiji da je organizovao ubistvo više od 50 taksista, ali je osuđen za samo nekoliko, jer nije bilo drugih dokaza.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos