RS – Banjaluka: Ponovo letovi “Rajanera”

Foto: SRNA

Avio-kompanija “Rajaner” je, poslije četiri mjeseca pauze zbog pandemije virusa korona, ponovo uspostavila letove iz Banjaluke i to na dvije destinacije.

Prvi let je bio na relaciji Memingen-Banjaluka-Memingen. Avion ka Memingenu je poletio sinoć i saobraćaće utorkom i subotom, saopšteno je iz Aerodroma Banjaluka

Ponovo je uspostavljena i linija Brisel-Banjaluka, koja će saobraćati petkom i ponedjeljkom.

Menadžer kompanije “Rajaner”za komunikacije za centralnu i istočnu Evropu i Balkan, Olga Pavlonka, navela je da je ova kompanija, kako bi proslavila nastavak letova sa banjalučkog aerodroma, pokrenula prodaju karata sa cijenama od 25,99 evra do kraja oktobra.

Karte se moraju rezervisati do srijede, 5. avgusta, na internet stranici ove kompanije.

Generalni direktor banjalučkog aerodroma, Milan Račić, rekao je da je nastavak letova “Rajanera” dobra vijest za sve i dodao, da je ovaj aerodrom spreman za sve putnike.

“Međunarodni aerodrom Banjaluka je spreman za saobraćaj, uz poštovanje svih mjera nadležnih institucija, u sprečavanju širenja virusa korona. Trenutno sa našeg aerodroma saobraća avio-linija Beograd-Banjaluka-Beograd , `Er Srbija`, te čarter letovi za Antaliju, agencije `Kontiki Travel`”, navodi se u saopštenju banjalučkog aerodroma.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos