SAD: Imućni Amerikanci kupuju pasoše drugih zemalja

Imućni Amerikanci masovno kupuju državljanstva drugih zemalja, nakon što su države počele da otvaraju svoje granice, ali zbog epidemije virusa korona, mnoge na listu kojima je dozvoljen ulazak, nisu uvrstile građane SAD.

Armand Arton, predsjednik finansijske kompanije “Arton kapital”, specijalizovane za dobijanje državljanstva kroz investicije u određenoj zemlji, rekao je da je došlo do “porasta spoznaje o prednostima posjedovanja više od jednog pasoša”.

Arton je naveo, da se potražnja za uslugama njegove kompanije povećala za 30-40 odsto, a da se cijena takvih usluga kreće od 100.000 dolara za državljanstvo Kariba, do više od dva miliona dolara za pasoše nekih evropskih zemalja.

Arton je naveo i da je bilo situacija kada bi njegovu kompaniju pozvali Amerikanci i požalili se da “ne mogu da veruju da ih njihov super pasoš, ne može odvesti u dovoljan broj zemalja kao prije”, pa bi potom zatražili savjet šta da rade.

“To ranije nije bio slučaj”, konstatovao je Arton.

Investicije, da bi se dobilo državljanstvo, odnose se na nekretnine, obveznice, kao i razne poslovne inicijative, navodi Sputnjik.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos