Kovid 19: Njemačka se već suočava sa drugim talasom epidemije!

Njemačka se već suočava sa drugim talasom epidemije virusa korona i rizikuje da protraći ranije postignut uspjeh, time što stanovništvo ne poštuje pravila socijalnog distanciranja, izjavila je predsjednica njemačkog udruženja ljekara “Marburger Bund”, Suzan Jona.

Dnevni broj potvrđenih slučajeva zaraze, konstantno je rastao u posljednjih nekoliko sedmica, a zdravstveni stručnjaci upozoravaju, da slabije održavanje higijene i nedovoljno poštovanje pravila socijalnog distanciranja jednog dijela stanovništva, dovodi do širenja virusa u zajednicama.

“Već smo u drugom usponu”, rekla je Jona za list “Augsburger algemajne”.

Prema riječima Jone, postoji opasnost da će se željom za vraćanjem u normalno stanje i ukidanjem mjera sprečavanja širenja zaraze, protraćiti uspjeh koji je Njemačka do sada postigla.

Jona je pozvala stanovništvo, da nastavi da poštuje mjere socijalnog distanciranja i higijene, kao i da nastavi da nosi zaštitne maske.

Najveća evropska ekonomija je do sada uspjela da iskontroliše pandemiju, uz manji broj žrtava u odnosu na pojedine susjedne zemlje, kao što su Francuska i Italija, zahvaljujući čestom testiranju, dobrom zdravstvenom sistemu i poštovanju mjera socijalnog distanciranja.

Njemački Institut “Robert Koh” je saopštio, da je u Njemačkoj broj zaraženih u posljednja 24 časa povećan za 879, na 211.281, a da je preminulo još osam pacijenata pozitivnih na virus korona, čime je ukupan broj umrlih od posljedica pandemije u toj zemlji, dostigao 9.156.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos