SAD – incident: Trampova konferencija prekinuta zbog pucnjave!

Američka Tajna služba je prekinula obraćanje novinarima predsjednika SAD, Donalda Trampa i ispratila ga s konferencije, jer se ispred Bijele kuće dogodila pucnjava.

Tramp se vratio pred novinare nekoliko minuta kasnije i rekao da je jedna osoba pogođena iz vatrenog oružja u intervenciji pripadnika snaga bezbjednosti, te da je prebačena u bolnicu. Dodao je da je, koliko shvata, osumnjičeni bio naoružan.

“Dogodila se pucnjava ispred Bijele kuće. Izgleda da je sve sasvim pod kontrolom. Ali, desila se pucnjava i neko je prebačen u bolnicu. Ne znam u kakvom je stanju ta osoba”, rekao je američki predsjednik.

On je dodao da se incident desio blizu ograde kompleksa Bijele kuće.

Tajna služba je objavila, da nije bilo upada u Bijelu kuću tokom incidenta, niti opasnosti po pripadnike ove službe.

U objavi na “Tviteru” se navodi da su osumnjičeni muškarac i jedan agent prebačeni u bolnicu.

Vrata prostorije za obraćanja medijima su bila nakratko zaključana, a Tramp je potom odveden.

Predsjednik SAD je rekao, da niko više nije povrijeđen u pucnjavi i pohvalio reagovanje Tajne službe. On je dodao da će više detalja biti poznato kasnije.

Tramp je govorio o berzi, u trenutku kada ga je agent Tajne službe prekinuo na podijumu, nekoliko minuta poslije početka obraćanja novinarima.

Tramp je kasnije rekao, da je bio odveden u Ovalni kabinet, u Zapadnom krilu Bijele kuće.

Tajna služba će obaviti internu istragu o postupcima svog agenta, a policija Vašingtona sprovodi istragu o samom događaju.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos