Crna Gora: Od ponoći je dozvoljen ulazak državljanima pet zemalja, među kojima i Srbije

U Crnu Goru će od ponoći biti dozvoljen ulazak državljanima Srbije, samoproglašenog Kosova, Albanije, Sjeverne Makedonije i SAD, uz negativan rezultat PCR ili Elisa testa, ne stariji od 72 časa, odlučilo je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.

Ovo tijelo je donijelo odluku da se omogući ugostiteljskim objektima, koji imaju dozvolu, rad do jedan čas poslije ponoći, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

“U prijedlogu Instituta za javno zdravlje se navodi, da je ublažavanje mjera koncipirano uvažavajući trenutni nivo obolijevanja od novog virusa korona u Crnoj Gori i zemljama okruženja, te nakon konsultacija sa predstavnicima turističke privrede i udruženja hotelijera i ugostitelja”, navedeno je u saopštenju.

Rezidenti SAD-a, Srbije, samoproglašenog Kosova, Albanije, BiH i Sjeverne Makedonije, kao i državljani Crne Gore, koji su boravili u navedenim zemljama, mogu ući u Crnu Goru ukoliko su testovi izdati od registrovane laboratorije i nisu stariji od 72 časa, u trenutku ulaska u zemlju.

U saopštenju je navedeno, da će građani navedenih zemalja moći da uđu u Crnu Goru, ukoliko u posljednjih 15 dana prije ulaska u zemlju, nisu boravili u nekoj od zemalja iz kojih nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

Iz Vlade su naglasili, da se obaveza posjedovanja testa ne odnosi na djecu do napunjene pete godine.

Nacionalno koordinaciono tijelo je pozvalo crnogorske građane Crne Gore i strance koji borave u Crnoj Gori, da se pridržavaju svih epidemioloških mjera.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos