Zbog korone, otkazan teniski čelendžer “Srpska open”

Čelendžer, “Srpska open”, koji je trebalo da se održi od 7. septembra u Banjaluci, otkazan je zbog situacije u vezi sa virusom korona.

Direktorka ovog teniskog turnira, Lana Popović, naglasila je da je zdravlje u ovom momentu prioritet, te da je pomenuta odluka doneta, nakon konsultacija sa predstavnicima ATP-a.

“Situacija u cijelom svijetu je neizvjesna, otežana su putovanja i prelazak granica, a u svakoj zemlji važe drugačija pravila, koja su izuzetno stroga. Uz to, situcija se mijenja iz dana u dan i nemoguće je predvidjeti šta će se događati. S obzirom da se ovakvi turniri planiraju unaprijed, nemoguće je otkazivati takmičenje nekoliko dana prije, pa smo odlučili da se ove godine turnir ne održi”, navela je Popovićeva.

U saopštenju Teniskog saveza Republike Srpske se navodi, da je Popovićeva izrazila nadu da će čelendžer “Srpska open” biti održan naredne godine.

“Ostajemo u kalendaru ATP-a i uvjereni smo da će turnir ostati jedan od najjačih čelendžera u regionu. Ova godina je specifična, otkazani su najkvalitetniji turniri, ali se nadamo se da će naredna biti mnogo bolja”, poručila je Popovićeva.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos